Plaagdieren

Insecten

Zeker in de voedingsmiddelen industrie willen we geen ongewenste insecten.

We kunnen op diverse manieren voorkomen dat in insecten het gebouw binnendringen en de aanwezige insecten op diverse manieren wegvangen.

Er zijn diverse soorten insecten die leven van het geproduceerde product, waardoor we altijd dienen te voorkomen dat deze beestjes in de buurt van het product kunnen komen, en als ze er al zijn ze op een snelle en doeltreffende manier te bestrijden

123_2368 bestrijding met lang nawerkend middel

Mocht er een uitbraak ontstaan zijn doordat er bijvoorbeeld aangetaste producten binnengebracht zijn, is het mogeljk om met een kort werkend middel samen met het nemen van fysische maatregelen het probleem weer doeltreffend en snel weer onder controle te krijgen.

WP_20130726_002(1) warmteverneveling (beginstadium)

rigoureuze aanpak na een uitbraak van motten binnen in een bedrijf met koude en/of warmteverneveling

 

Knaagdieren

Heeft u overlast van muizen of ratten, dan kunnen wij u op diverse manieren van dienst zijn.

013 muizendoos met klem zonder het gebuik van gif.

We zijn goed in het weren en bestrijden van deze beestjes en kunnen er samen met u voor zorgen dat ze ook niet meer terug komen.

 

Mollen

Mocht u last hebben van mollen, kunnen wij dit op diverse manieren voor u oplossen.

001 mollenklem

Natuurlijk op de aloude manier met klemmen, wat redelijk bewerkelijk kan zijn, maar over het algemeen erg goed werkt.

Enige problemen zijn het gevaar voor kinderen en huisdieren die ook met de klemmen in aanraking kunnen komen.

Verder zijn er zeker op grotere oppervlaktes veel klemmen en tijd nodig om snel tot een goed resultaat te komen.

080 Bestrijding met mollenpillen WP_20130924_002

Een andere manier van bestrijden is doormiddel van pillen, die als ze met vocht uit de grond of in de lucht in aanraking komen een giftig gas verspreiden, waardoor de mollen onder de grond in slaap vallen maar hier niet meer uit ontwaken.

Het werkt goed op grote oppervlakte, alleen dienen deze niet zomaar toegankelijk te zijn en mogen ze de eerste drie dagen niet bewandeld of beweid worden, omdat de pillen tot 48 uur werkzaam zijn.

067 Bestrijding met koolmonoxide

De derde (nieuwe) manier van aanpak is ook met gas, alleen werken we hier met koolmonoxide wat direct in de gangen wordt gebracht, waardoor de ademwegen van de mollen worden verlamd, wat een pijnloze dood tot gevolg heeft.

Dit kan wel in de buurt van gebouwen en op openbare terreinen gebruikt worden, en is niet giftig voor mensen of huisdieren.

 

Spinnen

Spinnen zijn een zeer nuttige en beschermde diersoort en worden door ons dan ook niet gedood maar verdreven.

Wij werken met spider free van insect clean.

Bij een behandeling met Spider Free – Insect Clean wordt een transparante conserveringslaag aangebracht waaraan spinweb zich niet kan hechten. De behandelde plaatsen worden oninteressant voor de spin om zich op te houden, waardoor deze een andere nestelomgeving zal zoeken. Daarnaast zorgt de natuurlijke conserveringslaag ervoor dat de vervuiling veroorzaakt door spinnen, luizen, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint wordt afgestoten waardoor het behandelde oppervlak langdurig schoon blijft.

Spider Free – Insect Clean is tot 6 maanden werkzaam, afhankelijk van weersinvloeden en spin- of insectpopulaties. Door de plaatsen waar de insecten zich ophouden 2x per jaar te behandelen zal de overlast tot een absoluut minimum beperkt worden.

 

Vogels

Vogelwering

Mocht u ernstige overlast ondervinden van duiven, kouwen, spreeuwen of andere vliegend ongedierte, kunnen wij u ook zeker een dienst bewijzen.

Wij hebben ervaring in het plaatsen van diverse soorten vogelwering en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diervriendelijke vogelweringen, die het aanzicht van uw gebouwen niet aantasten.

Het spannen van BIRDNET netten of het plaatsen van Bird Free Optical Gel (zijn een paar van de vele mogelijkheden).

 

 

Wespen / wespenbestrijding

Mocht u last hebben van een wespennest, is het eerst verstandig om te kijken of het echt nodig is om dit te laten bestrijden, wespen zijn erg goed in het vangen van vele soorten insecten waardoor ze erg nuttig kunnen zijn, als het nest dus ergens midden in de bossen hangt en u heeft er verder geen last van is het raadzaam om het met rust te laten.

Als ze vlak bij uw terras of deuren zitten is het wel verstandig om er wat aan te laten doen, en wij kunnen dit snel en vakkundig voor u oplossen.

Mocht u last hebben van bijen neem dan contact op met een lokale imker, deze zijn blij met een bijenvolk en komen u graag helpen.

bijenzwerm op een weipaal, de imker was er weer blij mee!!

bijenzwerm op een weipaal, de imker was er weer blij mee!!

Mocht het nest erg hoog zitten of kan de imker er niet bij, dan kunnen wij eventueel assisteren met een hoogwerker.

© 2024 • Ansems Plaagdierbestrijding • Vessem / Privacyverklaring