Bedrijfsinformatie

Wie ben ik

Ik ben Bas Ansems en heb sinds 2005 een eigen plaagdierbestrijdingsbedrijf.

Wat zijn plaagdieren zult u denken, nu dat is eigenlijk vrij simpel.

Een mier die door een laboratorium of bij u over de aanrecht wandelt is ongedierte, en kan soms ernstige schade aanbrengen, Maar..

Mocht deze mier samen met haar hele familie een nest aan het maken zijn midden in het bos, waarbij oud hout en plantmateriaal verwerkt word dan is dit beestje opeens een erg belangrijke (en niet te missen) schakel in de natuur, en is het belangrijk om hen met rust te laten.

Met deze insteek ben ik mijn bedrijf eigenlijk begonnen, zorgen dat we op een zo verantwoord mogelijke manier, geen ongewenste indringers in ons voedsel of leefomgeving hebben.

Dit geld van producent tot consument.

logo_ansems

 

Als u goed naar ons logo kijkt zult u daar dan ook een uiltje in ontdekken, wat eigenlijk hetzelfde doet als wij, het beestje zorgt er ook voor dat de populatie muizen niet te groot wordt.

 

Waarom Ansems Plaagdierbestrijding

Opgegroeid op een Brabants boerenbedrijf waarin dag en nacht klaarstaan voor onze dieren en een gezonde werkhouding met de paplepel werden ingegoten, ook de door ongedierte veroorzaakte schades en onkosten zijn mij helaas niet vreemd.

Dit komt nu nog tot uiting in de service en het inventief en creatief oplossen van de diverse problemen aangaande ongedierte.

Verder mijn hele leven al werkzaam in de dienstverlenende sector, service verlenen is daardoor het speerpunt van ons bedrijf.

Wat we doen, doen we goed maar zeker ook doordacht en met het oog voor kosten en milieu.

Veel gebouwen die nu gebruikt worden, zijn gebouwd in de  tijd dat er over ongedierte eigenlijk nauwelijks werd nagedacht.

We hadden beschikking over diverse soorten gif, dus als er wat tevoorschijn kwam losten we dat wel even op.

De laatste paar jaren is hierin veel verandering gekomen, we hebben minder gif ter beschikking en het gebruik hiervan is streng aan banden gelegd waardoor de kosten van bestrijdingsacties met het gebruik van gif aanzienlijk hoger geworden zijn.

Daarom is ons motto ook ADVIES – WERING – BESTRIJDING, bij onze vaste klanten hebben we ook de taak een adviserende rol te spelen waarin vooral weren een grote rol speelt.

Mocht er toch nog ongedierte binnendringen of binnengebracht worden, kunnen we dit snel en vakkundig oplossen door een gedegen bestrijdingsplan uit te voeren, wat veelal in de afspraken beschreven staat zodat de klant niet voor verassingen komt te staan.

Stichting Keurmerk KPMB    Brancheorganisatie
PLA..N. (Platform Plaagdierbeheersing Nederland)

 

© 2024 • Ansems Plaagdierbestrijding • Vessem / Privacyverklaring