Service (particulieren)

Als u last heeft van ongedierte wilt u er altijd zo snel mogelijk weer van verlost worden.

Wij staan garant voor een snelle en doeltreffende bestrijding en kunnen u tevens adviseren over wat u kunt doen om de plaag niet terug te laten komen.

Mocht u last hebben van bij voorbeeld een wespennest of houtaantastende insecten (zoals houtworm en boktor) kunnen wij dat snel, vakkundig en met garantie voor u oplossen.

 

Mocht u last hebben van houtaantastende insecten, komen wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor u maken, let wel op, wij maken de offerte op basis van onze eigen ervaringen en eisen en behandelen het hout alsof het ons eigendom zou zijn.

Als u lange tijd zonder het hout opnieuw te hoeven behandelen en met een gerust hart van uw woning of schuur willen kunnen genieten zult u onze werkwijze zeker waarderen.

WP_20140715_005 boktorbestrijding

Wij zijn in het bezit van aperatuur waarmee we bij onder andere Boktor bestrijding  ons houtverduurzamingsproduct onder hoger druk in het te behandelen hout kunnen aanbrengen waardoor het geheel ontbloten van de boorgangen niet nodig is en het hout de oorspronkelijke vorm behoud.

 

Als er knaagdieren last veroorzaken kunnen wij dat op diverse manieren voor u oplossen, het kan door het plaatsen van gif en/of vallen, maar dit zal altijd in samenspraak gaan met u zodat er weinig kans is op resistentie en eventuele doorvergiftiging (van vogels en huisdieren), ook hier is het belangrijk om voor de knaagdieren geen voedsel en schuilplaatsen ter beschikking te stellen zodat de overlast snel, blijvend en humaan opgelost word.

© 2024 • Ansems Plaagdierbestrijding • Vessem / Privacyverklaring