Particulieren

WP_20140712_003

muuringang wespennest

Wespen / Wespenbestrijding

Mocht u last hebben van een wespennest, komen wij dit snel, vakkundig en tegen een eerlijk tarief voor u oplossen, als het gaat om Bijen of Hommels kunnen wij eventueel assisteren bij het verplaatsen van het nest.

WP_20140604_002

bijenzwerm, bel de lokale imker of ons om te helpen

Vliegen / Insecten

Heeft u last van vliegende insecten in uw wonig of stallen, wij hebben diverse manieren van insectenbestrijding zoals vliegenlampen plaatsen, spuiten met een lang werkend middel, of het weren van insecten. Ook insecten zoals kakkerlakken, vlooien, motten en kevers worden door ons vakkundig bestreden.

Ook voor buiten hebben wij verschillende manieren om onderanderen Wespen, muggen, vliegen, dazen en andere vliegende insecten onde controle te houden.

WP_20140711_003

dazenval bescherming voor mens en dier

Papiervisje / Ovenvisje / zilvervisje

Wij kunnen uw woning behandelen tegen papiervisjes met een lang nawerkend middel waardoor u geruime tijd verlost bent van dit ongedierte

Mieren

Als u binnen of buiten last heeft van mieren kunnen wij dit op diverse manieren voor u bestrijden, verantwoord en snel.

Vogels

Als uw balkon of stoep iedere dag vol uitwerpselen van vogels ligt is het misschien verstandig om deze beestjes aan te geven om ergens anders te gaan zitten, dit kan door het plaatsen van vogelwering op de plaatsen waar ze graag zitten. De vogels worden dan niet direct verjaagd of gedood maar ze gaan niet meer op de plaatsen zitten waar ze voor u overlast veroorzaken.

Knaagdieren

Door de steeds strenger wordende regels omtrend het gebruik van gifsoorten buiten en binnen in uw woning hebben wij een heel scala aan weringsmethodes, vallen en klemmen waarmee wij u (meestal na een grondige inspectie) voor langere tijd van uw probleem kunnen verlossen, wel dient u dan de door ons aangegeven weringsmaatregelen op te volgen.

Mollen

Mollen kunne door ons op diverse manieren bestreden of gevangen worden, kijk even onder “plaagdieren”.

Proccesierups

Als u een nest of rijtje rupsen op een boom bij u in de tuin aantreft kunt u dit zelf met een brander aanpakken en oplossen, maar meestal geeft dit veel irritatie op uw huid en meestal niet het gewenste effect, en dan hebben we het nog niet over een eventueel brandgevaar. Met onze speciale zuiger kunnen wij (ook door kleinere ingangen) bij uw bomen om de beestjes en hun haartjes weg te zuigen en het probllem op te lossen.

 

Wat voor ongedierte u ook aantreft, ga er maar vanuit dat we het snel en vakkundig voor u oplossen.

Wij werken in de gehele provincie Brabant en (Noord) Limburg, maar ons bedrijf is gevestigd in Vessem, gemeente Eersel. In deze regio zijn onze activiteiten dan ook geconcentreerder, de plaatsen waar we het meest actief zijn, liggen dan ook in de buurt van Vessem en zijn o.a.:

Gemeente Eersel: Eersel, Duizel, Steensel, Knegsel, Wintelre, Vessem

Gemeente Veldhoven: Veldhoven, Meerveldhoven, Oerle, Veldhoven dorp, Zeelst

Gemeente Bladel: Bladel, Netersel, Hapert, Hoogeloon,Casteren

Gemeente Bergeijk: Bergeijk, Westerhoven, Riethoven, Luyksgestel, Weebosch

Gemeente Reusel De mierden:Reusel, Hoge mierden, Lage mierden

Gemeente Valkenswaard: Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft

Gemeente Oirschot: Oirschot, Spoordonk

Gemeente Eindhoven

Gemeente Waalre: Waalre, Aalst

Gemeente Best

Gemeente Son en Breugel

Gemeente Oisterwijk: Oisterwijk, Moergestel

Gemeente Hilvarenbeek: Hilvarenbeek, diessen, hagorst, Biest houtakker

Gemeente Tilburg:Tilburg, Udenhout

Gemeente Goirle

Maar mocht u problemen hebben, maar buiten deze regio wonen kunnen wij u ook altijd van dienst zijn doordat we vaak  bedrijven die ook verder weg vestigingen hebben bezoeken.

Doordat we aangesloten zijn in een groep ongediertebestrijders die verspreid zijn over geheel Nederland, zijn we eigenlijk geheel dekkend over ons land

U kunt ons altijd bellen of ga naar het contact formulier boven in de pagina

Ansems Plaagdierbestrijding

tel: 0497 591117

Fax: 0497591137

mail: info@ansemspdb.nl

© 2019 • Ansems Plaagdierbestrijding • Vessem / Privacyverklaring